Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie.


Dinsdagavond 10-11-2015 was het zover, 
De diploma's van zowel de basiscursus en de gevorderde cursus Bijenhouden van Kring de Baronie werden feestelijk uitgereikt door de wethouder financiën duurzaamheid en sport van gemeente Breda dhr. Paul de Beer.
De wethouder feliciteerde alle cursisten met het behaalde succes en zag in het succes ook een stuk van de inspanning van Gemeente Breda terug.

 

Duizenden bloembollen werden de afgelopen weken geplant en meer dan 60% van de gemeente Breda wordt reeds onderhouden zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen Gemeente Breda legt daardoor een stevige basis voor het bijenhouden in Breda. Na deze feestelijke avond in de Bijenboerderij gingen de nieuwe Imkers tevreden huiswaarts met achter laten van een tevreden bestuur en trotse leraren bijenteelt . Op naar het de volgende seizoen.
 


Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie. Diploma uitreiking cursus Bijenhouden van Kring de Baronie.