Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.


Beste lezer,


Reeds velen jaren is Cees Coremans het betrouwbare adres geweest voor al Uw Imker behoeften.
Alle artikelen werden van gedegen advies voorzien en na een bakkie koffie van Nel werden de spullen ingeladen.

Aan alle mooie dingen komt een eind. 
Cees en Nel hebben aangegeven te willen stoppen met de thuishandel in Imker benodigdheden. Problemen met de gezondheid die natuurlijk horen bij het bereiken van een respectabele leeftijd zijn hier de grondslag van. Het is goed geweest. Tijd om het stokje over te dragen.

 

Dat wil Cees graag doen aan de Bijenboerderij en Imkerij de Werkbij. 
Na de overname van de Bijenboerderij in Strijbeek door de Familie van der Sijde en de samenwerking met Imkerij de Werkbij, is er een mooie locatie voor Imkerend Brabant behouden. Cees Coremans wil u heel graag verwijzen naar de goede diensten van De Bijenboerderij. Met de Imkerij de Werkbij op de achtergrond bent U gegarandeerd van een toestroom van kwalitatief goede producten en een zeer uitgebreid en goed assortiment. 

 

Wij van de Bijenboerderij zijn natuurlijk zeer blij met het vertrouwen van Cees. Voorwaar een hele prestatie om dit vertrouwen reeds na 7 maanden te verwerven. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om ook uw vertrouwen niet te schaden. 

Tijdens de start dag voor de Nederlandse Imkerij op 20 februari op de Bijenboerderij zullen wij u in de gelegenheid stellen om op gepaste wijze hulde te brengen aan Cees en Nel Coremans. Ik hoop dat u allen van deze gelegenheid gebruik wilt maken. 

 

Cees wenst U veel goede Bijen, en de Bijenboerderij heet U van Harte welkom. 
 


Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.  Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.  Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.  Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.  Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.  Imkerij Boslust stopt met de Winkel in Bijenbenodigdheden.