Workshop bijenwasdoeken maken

Er is steeds meer belangstelling voor duurzame en natuurlijke producten. Als Bijenboerderij doen wij hier zeker aan mee, want de producten die van de bijen afkomstig zijn voldoen hier veelal aan. We bieden daarom nu ook een superleuke en gezellige workshop aan: bijenwasdoeken maken!

 

Wat gaan we doen?

In een gezellige middag leer je hoe je met natuurlijke producten fijne doeken maakt die je kunt (her)gebruiken voor het bewaren van voedingsmiddelen. De bijenwasdoeken of foodwraps worden gemaakt van zuivere bijenwas, jojobaolie en 100% katoen. Zowel de bijenwas als de jojobaolie hebben een antibacteriële en anti-schimmel werking.

 

We maken per persoon 3 bijenwasdoeken met twee verschillende mooie prints die je uiteraard mee naar huis neemt! Zo heb je einde van de middag:

 

2 bijenwasdoeken van 40 x 35 cm

1 bijenwasdoek van 30 x 30 cm

 

De bijenwasdoeken zijn geweldige, herbruikbare plasticvervangers en gebruik je voor het bewaren van brood, kaas, groenten, fruit, verse kruiden.. of om bijvoorbeeld een schaal of pot af te dekken. Het beschermt je voedsel, maar is niet luchtdicht.

 

We maken er een gezellige middag van samen onder het genot van een kopje koffie of thee en een lekkere honingkoek!

 

Wanneer?

Wij hebben deze workshop gepland op de volgende datum:

 

zaterdag 17 februari 2024 om 14:00 - 16:00 uur

 

Aantal mogelijke deelnemers:

12 Volwassenen (vanaf 16 jaar), je kunt je individueel opgeven of met meerdere personen.

Wil je apart komen met een eigen groep (vanaf 8 personen)? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

 

Kosten:

Totale kosten bedragen € 30,00 (incl. btw)  per persoon. Dit is voor de volledige workshop en alle te maken producten, inclusief koffie en thee en honingkoek.

 

Aanvullende informatie
Bij annulering geven wij geen restitutie, wij zullen dan samen met je kijken of we je een andere datum kunnen aanbieden.

 

Aanmelden

Je kunt jeaanmelden door hieronder een ticket te kopen voor de datum waarop je aan de workshop wilt deelnemen (Deelname 1p Workshop Bijenwasdoeken ).

LET OP: wil je voor meerdere personen een deelname kopen, voeg dan het product meerdere keren toe aan de winkelwagen!