Workshop Verzorgingsproducten maken met Bijenwas en Honing

 

Wat?
In een gezellige en geheel verzorgde middag maken we een lekkere melk-en-honing gietzeep, een verzorgend body boter blokje en een verzachtende lipbalsem. We gebruiken bijenwas en honing  van de Bijenboerderij in combinatie met natuurlijke oliën, boters en een heerlijke honing geur- en honing smaakolie.

 

In tweetallen gaan we in een aantal rondes creatief aan de slag, met niet alleen de verzorgingsproducten, maar ook het maken van een mooie waskaart! Bij ontvangst en tussentijds genieten we, met uitzicht over de prachtige omgeving rond de boerderij, van een lekker kopje koffie of thee met honinggebak. Desgewenst kun je nog een kijkje nemen in onze winkel met allerhande soorten honing en andere bijenproducten. Aan het einde van de middag gaan jullie naar huis met je eigen handgemaakte en feestelijk verpakte creaties!

 

Wanneer?

Wij hebben op dit moment eenworkshop gepland op de volgende datum:

 

 

zaterdag 23 maart 2024 om 13:30 - 16:30 uur

 

Aantal mogelijke deelnemers:

12 Volwassenen (vanaf 16 jaar), je kunt je individueel opgeven of met meerdere personen.

Wil je apart komen met een eigen groep (vanaf 8 personen)? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

 

Kosten:

Totale kosten bedragen € 40,00 (incl. btw)  per persoon. Dit is voor de volledige workshop en alle te maken producten, inclusief koffie en thee en honinggebak.

 

Aanvullende informatie
Bij annulering geven wij geen restitutie, wij zullen dan samen met jou kijken of we je een andere datum kunnen aanbieden.

 

Aanmelden

Je kunt jeaanmelden door hieronder een ticket te kopen voor de datum waarop je aan de workshop wilt deelnemen (Deelname 1p Workshop Verzorgingsproducten).

LET OP: wil je voor meerdere personen een deelname kopen, voeg dan het product meerdere keren toe aan de winkelwagen. Is het uitverkocht? Niet getreurd! Lees hieronder verder!

 

Uitverkocht?

Er is per workshop ruimte voor maximaal 12 personen. Als je graag had willen aansluiten, maar de workshop is uitverkocht, laat dan hieronder je gegevens achter! Je komt op de wachtlijst en we brengen je op de hoogte wanneer we een nieuwe datum plannen.

Graag neem ik deel aan de workshop 'Verzorgingsproducten maken'!
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Met hoeveel personen zou je de workshop willen volgen?
Vragen/opmerkingen